Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Konstruksjon

Nye utfordringer krever nye løsninger. Derfor har vi i tillegg til et moderne verksted for produksjon også bygget kunnskap og erfaring på konstruksjon. Enten det er konstruksjonsgrunnlag for en reservedel eller tegninger til helt nye maskiner tar vi på oss konstruksjonsoppdrag. Mekanisk Service Halden har lang erfaring med konstruksjon i SolidWorks og Inventor, og sikrer at du som kunde får alt du trenger på ett sted – mest mulig effektivt.

Kostnadsbesparende

Enten det er underlag til CNC maskinering, plate-sveiseoppdrag eller underlag for montasje er et godt konstruksjonsgrunnlag svært kostnadsbesparende. Ved å finne de beste løsningene før produksjonen settes i gang på verkstedet sikrer vi at løsningene fungerer slik de er ment, og unngår problemet som kunne vært forutsett. Kontakt oss for å få vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med konstruksjon, fra reservedeler til komplette løsninger.

Reverse Engineering

Med vårt målesystem kan vi også med hjelp av en spesiell programvare, gjenskape 3D-modeller (og arbeidstegninger selvfølgelig) av en del. I tilfeller hvor man ikke har tegning eller 3D-modell av en del er dette ideelt. 3D-modellene blir spesialtilpasset slik at de effektivt blant annet kan brukes direkte i produksjon. Videre kan vi produsere en kopi av delen i våre verksteder, levert sammen med en ny 3D-modell.