Slide background
Slide background
Slide background

MSH samarbeider internasjonalt

internasjonalt samarbeid

Ulike oppdrag stiller forskjellige krav til både planlegging og gjennomføring. Økonomi, størrelse på oppdraget og tidsfrister er alle med på å påvirke hvordan et prosjekt utføres for å sikre at du som kunde får det du forventer når du forventer det. Våre verksteder befinner seg bare et steinkast unna E6 og svenskegrensen, og derfor har vi gjennom årene opprettet et stort kontaktnettverk av leverandører i Sverige.

 

Produksjon i Øst-Europa

Mekanisk Service Halden har de siste årene i større grad vendt blikket utover for å finne dyktige samarbeidspartnere som kan bistå med større eller mindre deler i prosjektene våre. Vi har langsiktige samarbeid med verksteder som leverer etter våre krav, og dette gjør det enda enklere for oss å være fleksible og leveransedyktige.

 

Internasjonalt samarbeid og høy kompetanse

Vi har kvalitet i ryggraden. Derfor har det vært så viktig for oss å finne gode samarbeidspartnere som jobber på den samme måten som oss. Med moderne verksteder og ansatte med høy kompetanse drar vi stor nytte av samarbeid over landegrensene, og det sikrer at jobben blir gjort like godt også i perioder Mekanisk Service Halden trenger kapasitet på produksjonssiden.